YOZGAT / MERKEZ - Sarıfatma İlkokulu

Ekm

OKULUMUZDA 29 EKİM 2020 CUMHURİYET BAYRAMININ 97.YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI.

Ekm

Öğrencilerimizin Sağlıklı ve Hijyenik Bir Ortamda Verimli Eğitim Alması İçin Gerekli Tedbirler Alınmıştır

Yeni Tip Covid-19 Riskine Karşı Uyulması Gereken 14 Kural

Okul Müdürümüz BEKİR ERCANIN Veda Mesajı...

SARIFATMA ILKOKUL ORTAOKULUNDA 9 YIL GÖREV YAPMIŞTIM.MÜDÜRLÜK GÖREV SÜREM DOLDUĞU İÇİN SARAY YİBİTAŞ ILKOKULU ORTAOKULUNA ATANDIM.Değerli mesai arkadaşlarım, göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim için pek çok yeniliği hayata geçirmenin gururunu beraber yaşadık. Bu süreçte benimle birlikte bu başarıya imza atan, bu yolda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum..

Kıymetli Müdür Yardımcım  MUHAMMED YUSUF AKDOĞANA Değerli Öğretmenlerimize; Okulumuz tüm Personeline, Okul Aile Birliği üyelerimize ve Velilerimize ve Sevgili öğrencilerimize, her kademedeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder; bundan sonraki yaşamlarında aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik ,içinde, güzel ve başarılı çalışmalar dilerim..

Hoşça kalın! Hakkınızı helal ediniz.. Allah'a emanet olunuz..

BEKİR ERCAN

Ekm

İlköğretim Haftası Kutlandı 2019-2020 Eğitim öğretim yılı "İlköğretim Haftası Kutlama Programı" okulumuz bahçesinde coşkuyla kutlandı.

Nis

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Nisan Ayı Örnek Soruları Yayımlandı

Şbt