YOZGAT / MERKEZ - Sarıfatma İlkokulu

OKUL MUDURUMUZ BEKIR.ERCANIN VEDA MESAJI

Okul Müdürümüz BEKİR ERCANIN Veda Mesajı...

SARIFATMA ILKOKUL ORTAOKULUNDA 9 YIL GÖREV YAPMIŞTIM.MÜDÜRLÜK GÖREV SÜREM DOLDUĞU İÇİN SARAY YİBİTAŞ ILKOKULU ORTAOKULUNA ATANDIM.Değerli mesai arkadaşlarım, göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim için pek çok yeniliği hayata geçirmenin gururunu beraber yaşadık. Bu süreçte benimle birlikte bu başarıya imza atan, bu yolda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum..

Kıymetli Müdür Yardımcım  MUHAMMED YUSUF AKDOĞANA Değerli Öğretmenlerimize; Okulumuz tüm Personeline, Okul Aile Birliği üyelerimize ve Velilerimize ve Sevgili öğrencilerimize, her kademedeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder; bundan sonraki yaşamlarında aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik ,içinde, güzel ve başarılı çalışmalar dilerim..

Hoşça kalın! Hakkınızı helal ediniz.. Allah'a emanet olunuz..

BEKİR ERCAN

Yayın: 21.06.2020 - Güncelleme: 21.06.2020 09:15 - Görüntülenme: 62